Patreon Support en Prijzen

Strijders van Middle Earth! Welkom bij weer een nieuwe blog. Wij zijn alweer een tijdje bezig met het onderhouden van onze Patreon website. Wij gaan meer content posten voor onze subscribers die onze website ondersteunen. Jullie kunnen dan denken aan hoe wij onze kaarten opslaan en hoe wij onze decks bewaren.

 

Ook is het belangrijk voor velen hoe de scores worden bij gehouden en hoe wij dit doen kunnen jullie strijders dus lezen met deze exclusieve content.  

Ook gaan wij iets bedenken hoe we het aantrekkelijker voor jullie kunnen maken. Wij zullen dan ook prijsvragen gaan organiseren en polls waar wij exclusieve prijzen zullen verloten zoals dobbelstenen of playmats. Hogere Tiers/Ranken binnen de LDB Club zullen dan kans maken op APS of een van de Deluxe boxen. Hier gaan wij mee beginnen als wij een minimale aantal volgers hebben op Patreon. Het zullen dan pakketen worden van waar wij zijn met de game, dus ben je een beginnende speler en lid van de LDB Club op Patreon dan maak je dus kans op een AP of DB waar onze helden ook aan het strijden zijn. Pak dus deze unieke kans om met ons mee te spelen. 

 

Ook willen wij bij de eerste 15 volgers op Patreon een Core Set  verloten. Ja jullie hoorde het goed de eerste 15 volgers, deze exclusieve loting hangt niet van je Tier/Rang af, maar puur als bedankje voor volgen van onze Patreon (wel vragen wij om een minimale support voor een aantal maanden). Deze Core set heb je nodig om de game te beginnen, maar een 2e is altijd mooi meegenomen er zitten namelijk hele goede kaarten bij die jullie in de eerste reeks zullen helpen. Lees onze Blog over onze 2e Core Set. 


Tiers en ranken op de patreon website

We hebben de volgende Rangen voor onze Patreon site. Elke Rang heeft zo zijn eigen voordelen. Aangezien we besloten hebben om jullie als strijders meer mee te nemen in het verhaal, het spelen en om mee te laten kijken wat er allemaal gebeurt in deze fantastische LCG. Vinden wij het dan ook wel op zijn plaats dat wij jullie ook ondersteunen. Jullie doen dit ook voor ons en zo wij ook voor jullie!


Lotr dutch blogger tracker

LDB TRACKER: €1 per maand. 

Dit niveau word gezien als de Tracker van onze website en support met zijn of haar bedrag de website zonder al te veel commotie.

 

 

GEEN VOORDELEN

 


lotr dutch blogger ranger

LDB RANGER: €5 per maand

Met dit niveau bewijs je dat je een LDB Ranger bent! Je wilt de website helpen zonder zodat er geen reclame komt en het onderhouden van de site ondersteunen. 

 

Voordelen 

je krijgt de LDB Ranger Title en je bent de eerste die de scenario's leest voor ze online komen.

 

 

Als jullie mee doen met de prijsvragen. Maakt deze Rang kans op prijzen zoals dobbelstenen, playmats of deck boxen.


lotr dutch blogger soldier

LDB SOLDIER: €7,50 per maand

Soldiers Soldiers Soldiers, jullie zijn de kracht van deze website en zorgen ervoor dat wij ons blog en analyse kunnen maken naast onze drukke bestaan. 

 

Voordelen 

LDB RANGER, eerste die de scenario’s leest. 

LDB SOLDIER, waar moeten we dieper in duiken? Elke 3 maanden speciaal voor de LDB Soldier.  

 

 

Als jullie mee doen aan prijsvragen. Dan maken jullie met deze Rang kans op dobbelstenen, playmats of Deck boxen omdat dit een hogere Rang is kan je kans maken op een AP.


lotr dutch blogger dunedain

Dunedain of the LDB €10 per maand

Jullie zijn niet de mensen uit het westen maar uit de Benelux! Jullie ondersteunen met dit niveau de website op zijn best. Dúnedain zoals jullie hebben we nodig. Kom en sluit je aan bij deze club en maak de website groot. 

 

 

Voordelen

LDB RANGER, eerste die de scenario’s leest. 

LDB SOLDIER, waar moeten we dieper in duiken? Elke 3 maanden. 

LDB DUNEDAIN, Hulp met het bouwen van decks en hulp met de games. 

 

Maak deel uit van de prijsvragen en met een aantal maanden support maak je kans op AP en Deluxe boxen! 

 


Hoe maak ik kans hoor ik jullie denken

Eens per maand is de bedoeling om een prijsvraag te verzinnen voor jullie trouwen volgers (Patreon volgers). Deze prijsvraag zal rond eind de maand gepubliceerd worden. We gaan niet kijken wie het snelst was of welke Rang (nog niet) die gene heeft! Stuur je antwoord door naar ons mail adres lotrdutchblog@gmail.com. Wij wachten een dag of 2 en wij verloten dan simpel weg de prijs of prijzen, want mogelijk worden er meerdere verloot. De gene die uit de loting word getrokken zal worden gecontroleerd op zijn of haar Rang, waarnaar de prijs word bepaald. De bepaling van de prijs hangt af van hoelang jullie al actief en supporting jullie zijn. 


Met deze blog hopen wij jullie voldoende te hebben geïnformeerd met wat de plannen allemaal zijn met de Patreon website. Wij hopen dan ook dat er meer strijders zich zullen aanmelden en zo kunnen wij een hoop nieuwe content plaatsen en een hoop prijzen weg geven!

 

Wij zullen kijken aan het eind van deze maand hoeveel aanmeldingen er zijn en zullen dan waarschijnlijk een kleine prijsvraag doen! Houd de normale website in de gaten en natuurlijk de Patreon website!

 

Jeroen - lotr dutch blogger


Reactie schrijven

Commentaren: 0