Artist shout out

Strijders van Middle Earth, 

wij zijn van start gegaan met een deze Chapter voor de Fan artiesten die waanzinnige Artwork maken. 

Wij zullen zo nu en dan een aantal artiesten in het licht van de 'Earendil'  zetten om zo ook hun werk te kunnen bewonderen en steunen. Sommige maken namelijk echt te vette tekeningen! Je ziet dat ze op allerlei websites gebruikt worden en zo nu en dan ook op de onze. Wij willen de artiesten bedanken voor het werk dat zij leveren! Vandaar deze Shout out page!


Yes! Dancing wizards en Smoking Hobbits! Dit is dan toch wel 1 van mijn favorieten artiesten en ik ken deze persoon al een tijdje. Nou niet dat ik haar in het echt ken, want spreek geen word frans maar ze was en is bekent door Magic the Gathering. Ze is een Franse freelance illustrator en maakt dus super vette art voor kaart games. 

Haar naam is Magali Villeneuve en ze verdient echt een dikke SHOUT OUT voor de kunstwerken die zij produceert. 


Aragorn and Arwen by Elena Kukanova. 

 

Deze tekening is zo vet gemaakt dat we niet anders konden om met dit meesterwerk te beginnen. Niet alleen is het de meest besproken liefdes verhaal van Middle Earth ook is voor vele lezers en kijkers Aragorn de favoriete held. 

 

Het is een van de weinige liefdes tussen een Dunedain en Elf. Echt een hele vette Fan artwork! 

 

Namens Lotr dutch blogger een hele dikke SHOUT OUT!

 

 


De eerste SHOUT OUT gaat naar Paul Lesaine met zijn gruwelijke Artwork van Helm's deep. Een van de meest bekeken scene's van de films. Klopt niet helemaal met de Lore van Middle Earth ,want de elven die kwamen helpen waren rond die tijd al vertrokken uit Middle Earth. Hier gaan tevens wel meerdere verhalen over rond. Het is nog een beetje vaag wat hier nou allemaal gebeurde. De brieven en aantekeningen van J.R.R. Tolkien hadden namelijk hier meer varianten op. 

 

Names het Lotr dutch blogger team een dikke SHOUT OUT naar deze Artiest.