welkom op onze site

Strijders!

Met deze website willen we jullie meenemen in de wondere wereld van LOTR LCG en natuurlijk de fantasierijke wereld van J.R.R. Tolkien. We gaan scenario's analyseren en deze ook gaande weg aanpassen naar mate we meer kaarten en scenario's tot op de bodem hebben uit gepluisd. 

 

Het is ons opgevallen dat er over de hele wereld het bijzondere LOTR LCG word gespeeld, maar er zijn maar weinig tot geen sites die dit in het Nederlands allemaal uitzoeken en uitwerken. Wij begrijpen dan ook wel dat het spel zelf in het Engels is en dat er ook andere sites zijn die dit al doen alleen vinden wij dat er ook een grote community is in de Benelux en wij willen ook gewoon in onze eigentaal kunnen communiceren en er gesprekken en theorieën erop los gooien.

 

Bij deze gaan we beginnen met een Nederlandse site die jullie zal helpen/begrijpen/ondersteunen in de avonturen in Middle Earth. Wij zijn ook pas een half jaar bezig met deze game, dus spelers die al een stuk verder zijn zullen het hopelijk ook leuk vinden om het allemaal weer te herbeleven. 

 

Wij openen onze ziel voor de wereld die J.R.R. Tolkien geschapen heeft en hopen dat jullie ook openstaan voor Middle Earth. 

 

We zijn inmiddels verder uitgegroeid met onze websites en hebben een Arkham horror website erbij genomen om ook hier jullie mee te helpen. Check deze website op www.arkhamhorrordutchblogger.com

 

Veel lees plezier en laat gerust van je horen!

 

Dutch blogger company