kaart analyse

Er is natuurlijke een ontzettende grote kaart database die je gebruikt om deze LCG te spelen. Nu zijn er eindeloze discussies mogelijk over bepaalde kaarten en combinaties en als je goed goed zoekt zijn alle antwoorden al eens gegeven. Des ondanks dat gaan wij gewoon lekker verder met onze Chapter 'Kaart analyse'.  

 

Nieuwe spelers die pas begonnen zijn zullen helemaal de weg kwijtraken als ze nu op zoek gaan op het internet. Dat komt voornamelijk, omdat de meesten Die hard fans die vanaf het begin deze LCG al spelen vele jaren vooruit lopen op de gene die nu beginnen. Dit was voor ons ook één van de redenen om te beginnen met deze website. 

We willen de nieuwe spelers opnieuw laten beleven wat deze Die hard fans bijna 10 jaar geleden ook meemaakte. 


kaart analyse shadow of mirkwood reeks

We beginnen natuurlijk bij het begin waar de liefde ontstond voor de geweldige LOTR LCG. We zullen per Deluxe box of Adventure packs een aantal kaarten eruit halen die wij denken dat noemenswaardig zijn. Tuurlijk zullen wij een aantal kaarten vergeten, omdat dit simpel weg gewoon veel kaarten zijn. Ook omdat je met de Adventure packs en Deluxe boxen niet al die kaarten in je decks verwerkt en in een mappen zitten en niet meer aan ze denkt (helaas). 

 

Wij zullen alleen maar player cards analyseren, omdat gaande weg de meesten encounter kaarten al worden besproken in de scenario analyses.