Decks tot waar de kaarten ons brengen

Dit is de pagina waar wij onze gemaakte decks presenteren wat wij zowel gemaakt hebben in de tijd dat we deze website bijhouden. 

 

Natuurlijk zullen er vele zijn die dit veel beter kunnen dan wij en natuurlijk zijn er altijd op en aanmerkingen op de decks die zowel wij als andere bouwen, maar dit maakt het spel ook zo divers. Je kunt er eindeloze kanten mee op. De decks die geproduceerd worden door ons kunnen natuurlijk niet alle scenario's solo aan en zullen dan ook hard falen bij de meest moeilijke scenario's. Je moet je decks altijd tweaken als je weer nieuwe scenario's begint, denk dan aan healing / Defense / attack. Elk scenario heeft zijn sterke en zwakke kanten. 

De meeste scenario's zijn dan ook het leukst om samen met vrienden of andere spelers te spelen. Zo creëer je een nauwe samenwerking met elkaar en voelt het extra goed als Dwergen samen strijden met de Elven. 


Kleine uitleg over de spheres

  • LORE: is een sphere die draait om de volgende aspecten. Kaarten pakken / helende kaarten / locatie controle. Hoe uitgebreider je kaart collectie word des te meer controle heb je in het spel. Zo kun je het encounter deck manipuleren en heb je volledige board controle.
  • TACTICS: is een sphere wat volledig draait om de combat. Denk aan je helden sterker te maken door attachments / wapens / Defense. Het speelt dus een enorme rol in de combat phase. Het weg slaan van je vijanden is dan met deze sphere een makkelijk object. Terwijl op andere gebieden deze sphere niet veel te bieden heeft. (op dit moment waar wij zijn)
  • SPIRIT: is een van de sterkste sphere als je het mij vraagt, veel van het zelfde als Lore alleen heb je dan ook veel kaarten die je Willpower een boost kunnen geven. Ook het stukje cancellen van Shadow kaarten en When revealed effecten kun je makkelijk weg strepen met deze sphere. 
  • LEADERSHIP: is een sphere die draait om het extra krijgen van resources en vooral het stukje refreshen van helden of allies is een enorme win factor van deze sphere. 

Onze decks

CORe set standard decks