patreon support

Hairy Hobbits en Dancing Wizards!

 

Patreon is een platform waarbij iedereen die actief is op deze website zijn of haar hobby/werk kan delen met jullie en hier te gekke dingen mee kan gaan doen. Met deze Patreon website kun je dus de enthousiaste Hobbit(isten) ondersteunen met zijn of haar hobby of werk! Gaaf! 

 

Nou zijn wij ook actief op deze website en hebben al een aantal enthousiaste volgers die ons ondersteunen. Wij willen dan ook iedereen bedanken die ons op deze manier support om onze uit de hand gelopen hobby te ondersteunen. 

Wij zullen jullie dan ook niet in de kou laten staan en gaan te gekke dingen doen met deze Patreon website. www.patreon.com/lotrdutchblogger (Lees hier onder verder om te weten te komen wat wij allemaal gaan doen). Ook gaan wij natuurlijk door het behalen van onze eerste Patreon goal keihard verder strijden in Middle Earth om vervolgens jullie te helpen met de strategie die wij denken wat super werkt!


We gaan verder waar jullie allemaal op zitten te wachten en dat is namelijk het idee om meer uit de kast te trekken voor jullie! 

 

Eens per maand is de bedoeling om een vette prijsvraag te verzinnen voor jullie trouwe volgers (Patreon volgers). Deze prijsvraag zal rond eind van de maand gepubliceerd worden. We gaan niet kijken wie het snelst was of welke Tier/Rang (nog niet) die deze strijders hebben! Stuur je antwoord door naar ons mail adres lotrdutchblog@gmail.com of message ons via Patreon

 

Degene die uit de loting word getrokken zal worden gecontroleerd op zijn of haar strijders Tier/Rang, waarnaar de prijs word bepaald. De bepaling van de prijs hangt af van hoelang jullie al actief en supporting zijn, maar wees niet getreurd er komen echt vette prijzen!

Als jullie actief meespelen met ons en de website gebruiken zoals de discussie balk dan komen er in de toekomst steeds grotere prijzen. Wij zijn nu al begonnen met maken van de eerste aantal prijsvragen en deze worden heel gaaf! Je moet wel een LOTR of een LOTR LCG fan zijn om mee te kunnen doen want er komen namelijk alleen maar vragen over de wonderen wereld van J.R.R. Tolkien! En ook geen makkelijke! 

 

Wij willen van start gaan zodra de compensatie van de eerste give away weg is namelijk de Core Set om de game mee te beginnen! Dit kan altijd ook sneller gaan, want de Orcs en Spiders wachten niet in Middle Earth om dood en verderf te brengen. Word bijv met een stel vrienden een trouwe Patreon strijder en maak nog meer kans! Of zeik ons de oren van onze kop en we kunnen altijd wel wat bedenken. 

 

Jeroen en Jessie - lotr dutch blogger


Foto is van Paul Lesaine


Commentaren: 0