Blog NR. 18 - De vernieuwde Parteon

Welkom trouwe volgers!

 

We zijn nu een jaar bezig met het updaten van onze twee webpagina's. De LOTR LCG webpagina draait net iets langer dan die van Arkham Horror, maar beide bevatten al veel toffe content. Deze webpagina's maken wij speciaal voor jou, zodat het een andere kijk geeft op bepaalde scenario's.

 

Je hebt niet altijd tijd om een filmpje van 50 minuten te kijken totdat een scenario of sessie voorbij is. Soms wil je gewoon iets snel kunnen opzoeken en doorlezen. Je hoeft ook niet door  te spoelen of onze webpagina's te doorzoeken. Sla Act of Stage 1 over en lees snel verder met wat je zocht voor een bepaalde scenario. Sla zelfs het hele gedoe over en lees je in over de encounter analyse. Hier is alles mogelijk. 

 

We duiken ook dieper in de kaarten en komen kaarten tegen die deze 2 LCG's met zich meebrengen en geven hier en daar tips en combinaties.

Naast ons drukke werk houden we deze websites in een soort progressiestijl up-to-date. We spelen eerst elk scenario volledig naar de sh*t, zodat we zeker alle ins en outs weten.

 

Door middel van deze patreonpagina kunt u onze supporter worden zodat wij deze webpagina's draaiend kunnen houden. We willen ook uitbreiden naar nog meer coole content en dingen die ons echt typeren.

 

Dus steun nu de Dutch Blogger Company voor nog meer geweldige inhoud.

 

Check de gehele nieuwe webpagina www.patreon.com/dutchbloggercompany


De LOTR LCG pagina is geheel omgetoverd tot de Dutch blogger Company pagina. We hebben de TIERS aangepast zodat je beide of enkel de web pagina kunt sponseren waar jij echt fan van bent. Ook zijn er nieuwe doelen ingesteld. We willen in de toekomst onze eigen Merch uitbrengen. Niet alleen t-shirst en mokken, maar ook toffe chaos bags ect. 

Help jij mee ons naar een nog hoger doel te brengen? Of support ons maar voor een klein bedrag, want alle beetjes helpen mee aan onze kleine Nederlandse Community. 


Jeroen - dutch blogger company.


Reactie schrijven

Commentaren: 0