Blog NR. 17 - De nieuwe layout, Deep dive, reviews en nog veel meer.

Strijders! 

Welkom bij alweer een nieuwe blog. We hebben de site onderhanden genomen met een nieuwe layout. Niet alleen hebben wij de home pagina aangepast ook zijn er bij veel artikelen spelfouten ect weg gehaald. Er zijn nieuwe en betere kwaliteit foto's geplaatst en bepaalde alinea's in artikelen zijn aangepast. Jullie vragen nu waarom om er zo weinig gepost was de afgelopen maand. Nou dat was de voornaamste reden. 

We zijn altijd eerlijk en oprecht en de Nederlandse taal en autocorrectie zijn niet bepaald onze sterke kanten. Wij zijn meer gespecialiseerd in het bestrijden van Orcs en spiders in Middle Earth. We worden hier en daar nog wel eens op onze vingers getikt. We hebben in de afgelopen periode dan ook zeker de tijd en moeite genomen om dit allemaal aan te passen. Net zoals als onze Arkham website hebben wij meer tijd gestoken in het verbeteren van de website! Niet alleen qua tekst maar ook visueel hebben wij wat dingen aangepast. 

Niet dat jullie trouwens het iets interesseert of iets met d of dt word geschreven, jullie willen alleen maar coole content!


de deep dive analyses

Dat is ook gelijk een aanknopingspunt naar de Deep Dive analyses die we in de aankomende weken eruit gaan knallen!

We gaan verder met het begin van deze game, we duiker dieper in op de kaart analyse van de core set. Elke week droppen wij een nieuwe sphere online met diepgang van hero's, events, attachments en niet te vergeten de fundering van een goed deck de allies. 


Cycle review / reeks review

We waren een tijd geleden beland bij het laatste scenario van de Shadow of Mirkwood reeks. Nou is er een work in progress gestart om een eind review te maken. We willen na elke reeks een complete review schrijven met de kaarten vanuit de cycle. Bij de eerste reeks onderscheiden we de core set van de adventure packs om zo een betere review te schrijven. We hopen het in de maand maart allebei te kunnen droppen op de website. Zowel de review van de core set als die SOM. 

Waar gaan we opletten en wat kunnen jullie verwachten. We verdelen het onder de zelfde categorieën als wat we doen bij een gewone kaart analyse. Alleen maken we nu een onderscheid in wat wij de beste kaart vinden uit die bepaalde categorie. Ook zullen wij een runner up nemen, want maar 1 kaart kiezen blijft lastig met zoveel keuze. Het ziet er dus straks zo uit. 
Strijder van de reeks + runner up. 
Beste attachment + runner up. 
Beste event + runner up. 
Best strijdende allies + runner up. 


Kortom strijders een hoop nieuwe aanpassingen en gave content wat jullie kunnen verwachten. Niet alleen de deep dive analyse worden heel gaaf. Ook de reeks reviews zijn leerzaam. 

Wij hopen dat de Nederlandse community steeds groter word en deze game nog jaren lang gespeeld gaat worden. Niet alleen hebben wij nog veel plezier in de game, hij word ook zeker nog 3 tot 4 x in de keer in de week aandachtig besproken en gespeeld. 

Keep Middle Earth clean from orcs and other creepy monsters!

 

Jeroen/Jessie - dutch blogger company


Reactie schrijven

Commentaren: 0