Blog NR. 16 - Dungeon to Dungeon

Dit is een nieuw project waar wij mee van start wilde gaan! 

We zouden het heel gaaf vinden om jong en oud kennis te willen laten maken met nieuwe en oudere boardgames of kaartspellen. Wij zijn van mening vooral nu in deze tijd dat er veel te veel achter een scherm word gehangen dan we lief zijn. Niet alleen is dit slecht voor je social skills, maar het word ook eenzamer. Ga er lekker op uit en trap lol met vrienden! Ga samen de strijd aan in de wondere wereld van Middle Earth! Wij zijn ooit begonnen met Dungeons and Dragons en vinden het nu een gemiste kans voor de jeugd dat ze alleen maar achter zoon scherm zitten. Vandaar project Dungeon to Dungeon. 

 

We hebben alles uitgerold liggen en zijn klaar om van start te gaan. Wij wilde speelsessies neer zetten op locatie waar jong en oud heen kon komen. Het was de bedoeling om met een select groepje elke week of maand een sessie neer te zetten en dan helemaal vanaf vooraf aan. Nu zitten wij met ze alle in een Covid crisis waardoor dit project helaas zal worden uitgesteld. Voor de gene die al afspraken ingepland hadden staan komt een goedmakertje hun kant op! Wij zijn aan het kijken of we dit evt online kunnen gaan starten. Nou weten we allemaal dat er op het moment al heel wat live sessies zijn en wij wilden daarin nou net even uitblinken. We hadden een grote ruimte met alles erop en eraan. Helaas kon het niet anders. Wij gaan proberen om eens te kijken hoe wij dit ook via internet kunnen opstarten. Mochten jullie suggesties hebben dan kunnen jullie dit altijd mailen. We moeten er samen iets moois van maken. 

 

Jeroen - Dutch blogger company

Reactie schrijven

Commentaren: 0