Blog NR. 15 - Overzicht na 6 maanden

Strijders! Wij zijn met elkaar een half jaar geleden dit avontuur ingedoken. Wij wisten niet wat ons te wachten stond en dat geld natuurlijk voor al jullie nieuw spelers. Wij zijn al enorme fans van Tolkien en Middle Earth en dit maakt de packages wel compleet. Wij zullen in deze blog terug kijken op wat we nu allemaal voor elkaar hebben gekregen en wat deze game ons nog gaat brengen.  

 

Niet alleen liggen we op schema met het posten van de artikelen en analyse op de website ook op onze social media pagina worden leuke post gedropt. We zijn op het moment bezig met het laatste scenario van de eerste cycle Shadow of Mirkwood. In deze cycle staat Gollum centraal en jij en je team moeten dit schepsel proberen te vangen voor de vijand dit doet. We schrijven voor elk scenario een strategie analyse en een kaart analyse, zodat we alle aspecten van de AP behandelen. Niet alleen weten jullie wat jullie hebben aan de AP ook komen jullie meer te weten hoe je dit scenario het best benaderd. 

 

Wij posten de laatste kaart, strategie analyse deze maand nog zodat we volgend jaar een frisse start kunnen maken met cycle 2 genaamd Dwarrowdelf, waarin Moria en dwergen centraal staan. 


speelschema 2021

Zoals jullie weten zijn wij de Dutch blogger Company nog steeds aan het uitbreiden. Naast ons drukke werk moeten wij ook nog eens 2 websites vol rammen met nuttige informatie en tijd vrij maken om de games allemaal te kunnen spelen. Hier volgt ons speelschema voor het eerste kwartaal van 2020. Je kunt altijd aanhaken midden in een game om mee te kunnen beslissen wat we doen of om geen eens mee te kijken/luisteren wat er allemaal bij ons aan de game tafel gebeurt. Nu in de covid tijd is dit heel normaal voor ons geworden. Jeroen zit vaak aan de game tafel Arkham horror lcg te spelen en mensen de keuze laten maken die net kennis maken met de game. We hebben zelfs een klein clubje die ons helpt met de keuzes die onze helpen of ons het moeilijker maken in de Dunwich Legacy. Je kunt met ons op allerlei manieren communiceren. 

 

maandag / #lazyafternoon sessie. lotr lcg

dinsdag / word er gewerkt aan strategie en kaart analyses. 

woensdag#lazyafternoon sessie. Lotr lcg

donderdag / Arkham horror sessie.

vrijdagword er gewerkt aan strategie en kaart analyses. 

zaterdag / Worden er decks gebouwd met Patreon volgers en getest. Ook voor Arkham horror. (word ook gebruikt voor een vragen uurtje en workshop lcg kaart spellen)

zondag / Arkham horror sessie.


Patreon page

Met het opstarten van deze pagina hebben wij het mogelijk gemaakt dat jullie ons kunnen sponseren. Niet alleen maak jij dan kans op toffe prijzen ook ben jij de eerste die bepaalde content ontvangt. Het maakt onze analyse en strategie guides nog beter en we kunnen meer de tijd nemen om te bloggen voor onze websites.

 

Nu hebben wij al een aantal trouwe volgers waar wij geregeld mee online gaan om samen nieuwe decks te bouwen en deze te testen. Ook zijn wij bezig met het aanpassen van de Patreon website. Deze word verbouwd tot de Dutch blogger Company Patreon waarbij je zowel de Lotr lcg als de Arkham horror lcg kan sponseren. Met deze uitbreiding ga je dus kans maken op prijzen van zowel Lotr lcg als Arkham horror lcg. Je krijgt natuurlijk na het winnen van de prijs de keuze welke je wilt ontvangen. Aangezien de volgers nog maar beperkt zijn worden de prijzen nu gewoon verdeeld. Of iedereen wint wat. Het is dus niet alleen dat je ons sponsort maar ook jou kaart uitbreiding word groter. 


dungeon to dungeon

Dit project word in 2021 volledig uitgerold door Jeroen. Het is namelijk op dit moment moeilijk om van huis naar huis te gaan met al dat covid gedoe. Ben jij eens benieuwd hoe een game werkt, of ben je eens toe om je eigen dungeon uit te klimmen en eens met andere mensen bepaalde scenario's willen behalen. Dat kan vanaf 2021, wij beschikken over een grote locatie waar we een gave game avond kunnen organiseren. Dit kan allemaal als het maar te maken heeft met Lotr lcg of Arkham horror lcg. Je kunt Jeroen inhuren om bij jullie thuis een gave game avond te organiseren. Waarom weer die zelfde film kijken als je een mysterie kan oplossen in Dunwich of een paar Orcs kan rammen in Middle Earth. Ben je benieuwd vraag dan een offerte aan! Stuur een mail met je wensen naar dutchbloggercompany@gmail.com


verzamel woede

Strijders, het mocht jullie niet ontgaan zijn! Maar de kogel is vorig seizoen al door de kerk gevlogen. Lotr lcg stop met het produceren van nieuwe content. Dit wilt natuurlijk niet zeggen dat ze niks meer afdrukken maar de verzamel woede barst in elke held los. Alle cycles blijven geprint worden alleen maar mondjes maat. Dus je moet er snel bij zijn. Dit geld natuurlijk ook voor ons. Wij zijn net begonnen met deze game. Vanaf moment 1 zijn wij ook begonnen met het bij houden van de website. De verzamel woede is ook los gebarsten bij ons. Vooral nu de feestdagen op de stoep staan. We hebben natuurlijk straks weer zeeén van tijd om weer eens wat potjes te spelen. Vooral met familie leden die niet bekent zijn met deze game. We hebben al een heel schema klaar liggen met welke avonturen wij deze feestdagen door gaan komen. Alleen Jeroen is al druk bezig om een clubje zover te krijgen om de Siege of Numinor te spelen. Een van de weinige scenario's wat hij nog niet voor elkaar krijgt en erg van baalt. 

 

Nu even terug over je verzameling. Wees over vroeg bij, maak voor jezelf een lijst met websites waar het aanbod wat groter is als de rest. Kijk verder dan je eigen straat namelijk België of Duitsland hebben meestal een groter aanbod dan in Nederland. Kijk elke dag weer opnieuw om zo altijd een voorsprong te krijgen, want er kan dan wel geen nieuwe content komen de community van deze game is nog lang niet uitgespeeld. Oude cycles worden weer helemaal hot vooral die van de Dwarrowdelf wat ons volgende avontuur word. Hier vind je de beste basis kaarten en helden van de gehele game volgens ons. niet alleen dat ook is dit het eerste echt gave concept en ambiance verhaal. Je gaat weer terug naar Moria waar alles weer mis is. 


sessie's

De speelsessie's waren de laatste maand een beetje stil gevallen. Niet omdat we geen meer hadden maar we zijn met een nieuwe zaak begonnen waardoor Jeroen mega druk was. Ook was het om eerlijk te zijn moeilijk om uit de Dunwich Legacy te stappen. We waren helemaal in dit verhaal gezogen. Dus alle tijd die we over hadden werd gebruikt om die eerste cycle van Arkham horror te spelen. Niet getreurd de aankomende feestdagen staan in het teken van LOTR LCG en er komen natuurlijk weer gave #lazyafternoon sessies. 

 

Check onze speelschema voor het jaar 2021 en houd onze sociale in de gaten om eens aan te haken. 


Strijders! bedankt dat jullie weer eens even de tijd hebben genomen om deze lange blog te lezen. Wij blijven gave content posten en blijven ons focussen op de game!

Reactie schrijven

Commentaren: 0