Blog NR. 14 - Dutch blogger company

Strijders van Middle Earth! 

Zoals jullie al gelezen hadden bij onze vorige blog gaan we uitbreiden. We jullie dan ook verder meenemen naar ons nieuwe avontuur. 


dutch blogger company

We zijn een nieuwe weg ingeslagen met DBC en gaan nog meer toffe content posten. Onze eerste uitbreiding word Arkham Horror en gaan net zoals Lotr lcg dit helemaal voor jullie uitpluizen. 

Ons bedrijf gaat hiermee een nieuw avontuur beleven met een nieuwe en uitgebreidere versie van de LCG games. 

 

Deze nieuwe weg willen wij graag met jullie delen en hebben dan ook al de nodige acties ondernomen. We hebben al de eerste donatie gehad en hebben al een opstart gemaakt met onze nieuwe website. Net zoals deze website gaan wij kaart analyse maken en strategie guides. Nou moeten wij wel vertellen dat de strategie guides voor Arkham Horror iets anders werken dan jullie normaal gewend zijn van onze website. Het zit namelijk zo dat je veel meer keuzes moet maken in het spel zelf en het ook allemaal afhankelijk word van de chaos bag tokens. 

 

We maken dan ook meerdere strategie guides voor één scenario, omdat de keuzes die je maakt een hele andere ending kan hebben dan alleen een Win. Arkham horror is helemaal gebaseerd op de campaign mode die wij ook probeerde te lanceren met Lotr lcg. Dit is volgens ons nog steeds een lastig pakket omdat onze win/lose ratio op 61% zit en je dus moeilijk een campaign mode kan maken. Toch doen we ons best om dit wel zo te maken. 


Arkham Horror DBC logo

Maak kennis met ons nieuwe logo voor de Arkham Horror variant. We hebben de logo's allemaal wat eenvoudiger gemaakt, omdat wij in de toekomst waarschijnlijk nog meer games onder de loep willen nemen. Zo creëren wij eenvoud en is het allemaal wat overzichtelijker voor jullie en voor ons. 


lotr lcg aanpassingen

We hebben besloten om een nieuw avontuur aan te gaan met uitbreidingen naar andere games. Dit wilt natuurlijk niet zeggen dat we geen content meer plaatsen. Sterker nog wij blijven gewoon toffe content online gooien. Alleen komen er wel wat aanpassingen. Neem bijvoorbeeld #TheShireAdventures wij zullen deze # blijven gebruiken om een soort van campaign mode te blijven produceren met regels over bepaalde helden die je moet gebruiken of bepaalde thema decks. Er word alleen geen scenario in een soort van verhaallijn geschreven verre weg omdat wij hier de tijd niet meer voor hebben. 

 

We hebben meerdere donaties al ontvangen van mensen die willen dat wij ook ons gaan verdiepen in de wereld van Arkham Horror en moesten daarom een aantal toekomst plannen en ideeën schrappen omdat allemaal in werking te zetten. Blijf op de hoogte door regelmatig de website in de gaten te houden en om social media in de gaten te houden. 


Arkham Horror lcg website

De Arkham Horror website is ook volledig in het Nederlands zodat we makkelijker met elkaar kunnen communiceren en we lekker in onze eigentaal dingen kunnen doen. Wil je een sneak Peak zien check dan de volgende link https://ahdutchblogger.jimdofree.com

 

Keep the spirit alive in de wereld van de LCG games! En er komt hele toffe content aan!

 

Jeroen - Dutch blogger company

Reactie schrijven

Commentaren: 0