Blog NR 13 - Grote veranderingen

Strijders! goed nieuws!

We gaan nog steeds lekker met onze website en speelsessies. Er staan dan ook een paar grote aanpassingen op de stoep voor de website en voor ons zelf. Het mocht jullie strijders niet ontgaan zijn, maar de core setten vliegen de deur uit! Met Patreon supporten jullie niet alleen ons, maar ook jullie zelf! Elke maand kans op te gekke prijzen! De LDB club is nog klein dus je maakt meer kans. 

 

Niet alleen in het fantasierijke Middle Earth weten wij al strijdend ons een weg te banen naar de doelen die we willen behalen. Ook in ons privé leven maken wij elke dag grote stappen. We gaan binnen kort weer de weg op en je kunt ons dus weer inhuren voor een middagje of een avondje vol LOTR LCG speelsessies. Wij zullen alle voorzieningen die de game nodig heeft meenemen en je een waanzinnige ervaring geven. Ook benieuwd naar de optie? Mail gerust naar lotrdutchblog@gmail.com. 


Wij willen jullie ook graag kennis laten maken met ons toekomstige bedrijf! Wij zullen hierdoor veel meer voor elkaar kunnen krijgen en dat wilt zeggen meer prijzen! Ook kan hierdoor ons bedrijf sneller groeien en groter worden. Dit wilt zeggen dat wij ook meerdere blogs en websites zullen produceren en andere games willen gaan uitspitten en met jullie willen delen! Maak alvast kennis met ons bedrijfs logo!

Zoals jullie al gewend zijn van ons, pompen wij allerlei strategie guides en analyses door je beeldscherm van meerdere games! Niet alleen op de bekende websites, maar ook op social media rammen wij die kaarten van tafel! Dus word snel een member van onze LDB club en blijf niet achter!


Strijders! Aangezien wij meer gaan uitbreiden richting andere games, betekent dit ook nieuwe logo's. Om een soort van eenheid te creëren hebben we besloten om dit dan ook maar gelijk om te gooien. We zitten nu nog in het begin stadium van wat wij allemaal willen bereiken, dus waarom niet! Maak daarom nu kennis met het nieuwe logo voor de Lotr Dutch blogger website. Het is een simpel en strak design. We kregen het idee van de brandende boom in Minas Tirith niet uit ons hoofd en hebben daarom besloten om deze ook gewoon weer in ons logo te verwerken. 


Strijders! Houd de website dus goed in de gaten voor verdere aanpassing en aankondigingen!

 

Jeroen - dutch blogger company

Reactie schrijven

Commentaren: 0