Blog NR 12 - De 2e maand

Rangers en Dunedain van de LDB! Thanks voor alle support en leuke reacties. We nemen jullie mee terug in de tijd om eens te kijken wat we allemaal bereikt hebben in 2e maand. Natuurlijk is er voor vele van jullie het dagelijkse leven weer begonnen met werk of school en hebben jullie misschien weinig tijd om wat rondjes te hakken. Dat geeft natuurlijk helemaal niks zodra we allemaal weer een ritme hebben komt dit zeker goed! De gene die nog op school moeten ploegen hebben nog maar een aantal weken te gaan en dan begint de zomervakantie alweer zodat er enorm veel LOTR LCG gespeeld kan worden!

 

Ten eerste wil ik de Patreon supporters bedanken Felix/Max/Ciaui/Henri een dikke SHOUT OUT naar jullie! Door jullie waarderingen maakt het voor mij ook leuk om dit te blijven doen. 

 

We zijn al een tijdje bezig met de #lazyafternoon waarbij ik de sessies bijhoud die we samen of solo spelen. Het is heerlijk ontspannen zo aan het eind van de dag om even je hoofd leeg te maken met het verslaan van Dol Guldur Orcs en wat Nasty Spiders

Tevens zijn we nog net niet begonnen althans de proloog is klaar en het eerste scenario verhaal word al druk aan gewerkt met de #TheShireAdventures. Dit word en is een Patreon exclusive campaign mode, waarbij we jullie meenemen vanaf het eerste scenario met net een andere twist. Het word in een verhaal aan jullie verteld hoe wij deze scenario's doorlopen. We maken hierbij gebruik van 1 solo deck en als er een held sneuvelt komt deze niet meer mee strijden in het volgende scenario. Ook komen er andere regels bij kijken zodat we na een aantal scenario's te hebben gewonnen een andere held kunnen toevoegen. Ook de sphere kaarten van die bepaalde held word verwijderd en we gaan dus kijken hoe ver wij kunnen komen. Het is dus cruciaal dat we de helden kosten wat het kost beschermen. Wil jij hier ook aan mee doen of lezen waar het allemaal overgaat neem dan vlug een abbootje.

De 2e maand stond ook in het teken van de prijsvragen en deze worden voor de gene die een trouwe Patreon volger zijn alleen maar leuker. Het zijn nog niet veel volgers maar het is duidelijk dat zij dus als enige steeds meer kans maken op vettere prijzen. De nieuwe prijsvraag staat ondertussen ook al online en ben benieuwd wie deze te pakken krijgt. Er gaan geruchten in onze Great Hall dat er waarschijnlijk weer een core set door de muur knalt. 

 

De kaart en strategie analyse lopen vooralsnog op schema. We hebben op de dicord Channel een aantal vette sites gevonden die nog steeds gave AP en DB leveren, dus wees niet bang er staat nog genoeg content op de planning. 

 

Houd ook goed Twitter en social media in de gaten! We zijn hier nog steeds dagelijks actief en je kunt ons heel makkelijk vragen stellen. Ook bouwen wij decks samen met onze Patreon volgers, afgelopen week hebben wij Henri geholpen aan een dwarf theme deck. Dit was voor ons beide een enorme verassing aangezien we elkaar beide tips en tricks konden geven. Dit werd niet even een uurtje een deck bouwen nee nee het was een avond vullend programma geworden. 

Foto links / Was het begin van de deck build sessie met Henri. 

Foto midden / Een foto uit de #lazyafternoon sessie. 

Foto rechts / Het eerste moment van onze The Two Rings deck. 

Rangers! Wij hopen dat jullie nog velen Traps in Mirkwood kunnen bouwen zodat mijn dwergen een veilige doorgang hebben! 

 

Jeroen - lotr dutch blogger 13-07-2020

Reactie schrijven

Commentaren: 0