Blog NR 11 - Dagelijkse sessies

Strijders van Middle Earth! 

Ik hoop dat jullie nog volop meespelen met ons en dat jullie nog genieten van deze fantastische LCG. 

Jullie denken misschien dat we op de website minder actief zijn, maar niks is minder waar! Er komt deze week een nieuwe Strategie analyse van 'A journey to Rhosgobel' en er komt een nieuwe prijs vraag aan! 

Houd de website dus in de gaten en wij zullen jullie strijdende helden helpen de Eagle 'Wilyador' veilig naar Rhosgobel te leiden. 

 

Zoals jullie weten zijn wij naast onze website ook actief op social media! We zijn begonnen met de #lazyafternoon op Instgram en in deze sessies plaatsen wij foto's van onze helden die aan het strijden zijn in Middle Earth. Ook gaan we beginnen met de #TheShireAdventures en dit word een Patreon exclusive !

Dit word een verhaal lijn die word gemaakt met 1 solo deck, wij zullen dit dan als een soort campaign mode gaan spelen. Gaat er een held dood dan worden deze kaarten uit het deck gehaald en word in het volgende scenario niet gebruik van gemaakt. Ook de held die is uitgeschakeld keert niet meer terug! Zo gaan wij kijken hoe ver onze helden in de story van Middle Earth komen! Wil jij deze story ook volgen? word dan lid van onze Patreon website!

 

We spelen ondertussen gewoon lekker verder en komen steeds meer te weten over deze super gave LCG! Wij zijn helemaal in deze game, elk moment van de dag dat er een potje gespeeld kan worden word deze met beide armen ontvangen en rammen wij weer wat Orcs en Spiders van de tafel af! Ook hebben wij binnenkort waarschijnlijk een nieuwe locatie waar we helemaal los kunnen gaan! En gaat Jeroen er waarschijnlijk weer eens op uit om extra players te werven met workshops over deze game!

 

Dancing Hobbits! Hopelijk houden jullie de moed erin met deze extreme moeilijke LCG!

May the Valar watch over you!

 

Jessie/Jeroen - lotr dutch blogger 29-06-2020

 

 

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0