Blog NR 10 - De dagelijkse sleur verslaat ons niet

Strijders van Middle Earth,

 

het is alweer even geleden dat we een blog geplaatst hebben. We zijn weer volle bak bezig met ons dagelijkse sleur van werken en andere verplichtingen, maar dat weerhoud ons er natuurlijk niet van om een aantal keer in de week de koppen van Orcs en andere Creatures van de tafel te rammen.

 

Onze community word steeds groter en er komen steeds meer spelers bij. Het is dan ook zo gaaf om in de heetst van de strijd met elkaar kaart combi's te delen en elkaar op de fouten te wijze die we maken, want strijders deze game is echt niet voor watjes. Kun je tegen je verlies dan is dit een uitdagende game. Mijn winst ratio ligt momenteel op 57% en das niet veel! Hopelijk kan ik nu met de uitbreidingen die ik ontvangen heb wat betere decks maken en hopelijk kom ik dan solo ook eens heel huids uit het slachtveld. 

 

Wij proberen natuurlijk elke week of maand nieuwe Adventure packs of Deluxe boxen te bemachtigen. Helaas is dit het moeilijkst van het hele spel. Er zijn er namelijk niet heel veel in de omloop en als ze er zijn moet je der als de Eastern Crows bij zijn om ze weten te bemachtigen. Wij proberen dan ook alles te posten op chronologische volgorde als dit lukt. Anders moeten we der voor kiezen om latere scenario's te analyseren en of het uitstellen van de analyse. Het laatste wil ik het liefst voorkomen. Ook voor de prijzen is dit gaaf om het in de reeks te houden waar we in bezig zijn. 

 

Ik zou graag een week of maand planning willen maken waarbij ik exact weet wanneer ik iets ga posten alleen is dit met mijn werk niet haalbaar. Mijn werk is heel erg wisselvallig als het gaat om vasten dagen en uren. Niet getreurd onze #lazyafternoon insta blijft elke week nieuwe berichten posten en we hebben nog zeeën van blogs in de wachtrij en scenario, kaart analyse die we der uit kunnen rammen. 

 

Nog even terugkomend op onze community, wij willen in de toekomst kleine evenementen organiseren om met elkaar Middle Earth onveilig te maken. Dit willen wij vooral gaan doen met de strijders die ons het hardst supporten op Patreon. We merken dat als we elkaar spreken er zulke gaven verhalen ontstaan dat dit echt een aanwinst is. We hebben zelfs supporters er tussen zitten die helemaal niks van LOTR afweten wat echt schandalig is, maar deze strijders zijn helemaal verslaafd geworden aan de LOTR LCG game. Zelfs zij komen met hele zieke combi die is zelfs niet had gezien. Kortom dit is echt een waanzinnige game!

 

Ik ben dit weekend weer enorm druk met het maken van nieuwe decks, als jullie suggesties hebben hoe ik een briljant deck met een spirit Glorfindel kan bouwen met de kaarten die we tot nu toe hebben besproken dan hoor ik dit graag en zal deze dan ook op onze website onder de loop nemen. 

 

Ik wil jullie allemaal veel sterkte wensen op de vlakte van Gladden Fields of waar jullie dan ook de vijand een kopje kleiner rammen!

 

Jeroen - lotr dutch blogger

Reactie schrijven

Commentaren: 0