Blog NR 9 - Laatste dagen voor de prijsvraag

Beste LDB supporters! 

Wij gaan dit weekend of na dit weekend van start met de eerste prijsvraag! Wij weten dat jullie hier allemaal op gewacht hebben! Nodig snel meer vrienden uit om samen een fantastisch avontuur te beleven. Met meer Patreon supporters kunnen wij ook vettere prijzen weggeven! Maar dat wisten jullie natuurlijk al. 

Wij zullen van start gaan met de verloting van de Core Set zodat jullie mee kunnen spelen met ons! Later als we verder een weg banen in de 'Shadow of mirkwood' reeks komen er ook gave prijzen die hier mee te maken hebben. Denk aan jullie eerste AP. We hebben nog weinig volgers dus de kansen zijn groot dat je iets wint. 

De prijsvraag komt op de Chapter Patreon te staan en op de Patreon website zelf. Stuur jullie antwoord door naar lotrdutchblog@gmail.com. Na 2 dagen dat we het geposte hebben verloting wij de eerste winnaar!

 

Jeroen - lotr dutch blogger

Reactie schrijven

Commentaren: 0