Blog NR 8 - Artiesten Shout out

 

Pijp rokende Hobbits en zenuwslopende Dwergen!

Welkom bij alweer een nieuwe blog. Wij zullen het vandaag hebben over een enorme SHOUT OUT naar de artiesten die super vette Fan Artwork maken van de wonderlijke wereld van J.R.R. Tolkien en Middle Earth

 

Na een maand actief te zijn met onze website en Patreon komen jullie vaak gave Artwork tegen, ook wij komen de tofste tekeningen tegen! Wij gebruiken natuurlijk alles wat wij bijzonder en heel tot vinden om de site een duidelijk thema te geven zodat jullie wegdromen op deze behulpzame vette website. Nou weten wij niet alle artiesten bij naam die deze waanzinnige Fan Artwork maken. Wij zijn van plan in de toekomst een aparte Chapter te maken om Fan Artwork te delen met de juiste namen natuurlijk om zo ook hun werk te kunnen waarderen. 

 

Hebben jullie een favoriet of een waanzinnige artwork waar wij over moeten gaan posten? Laat het ons dan weten via de mail lotrdutchblog@gmail.com en wij zullen jullie niet teleur stellen. 


Neem nou bijvoorbeeld deze waanzinnige art van Helm's Deep. Is gemaakt door Paul Lesaine  en ziet er echt nice uit! Wij willen dan ook Paul lesaine bedanken en een dikke SHOUT OUT gegeven voor zijn prachtige werk!

 

Wij gaan dus in de toekomst van start met de nieuwe chapter waar wij dus SHOUT OUTS gaan gegeven voor de prachtige Artwork die geleverd en gemaakt word door fans van J.R.R. Tolkien en Middle Earth


Strijders! houd de website in de gaten, want de nieuwe chapter komt waarschijnlijk deze week!

 

Jeroen - lotr dutch blogger 26-05-2020

Reactie schrijven

Commentaren: 0