Blog NR 7 - De eerste maand

Strijdlustige strijders van Middle Earth! De eerste maand zit erop!

 

Wij willen ten eerste jullie allemaal bedanken voor de support die jullie ons hebben gegeven. Ook de feedback was zeer prettig, zodat wij hier aan konden werken en het verbeteren van een aantal punten op de website. We nemen een kijkje terug om eens te zien wat wij nu allemaal voor elkaar hebben gekregen.

 

Wij vinden wij het nog steeds een ontzettend gaaf idee om met deze website door te gaan! We zijn zeer tevreden met het werk wat we leveren en komen zelf door dit ook veel meer te weten. Ook vinden wij het een hele eer om de eerste echte LOTR LCG website te zijn in de Benelux die dit mogelijk maakt in het Nederlands dan, want er zijn voldoende websites die dit ook doen maar dan in het Engels. Wij vinden alleen dat deze websites al veel verder zijn en voor beginnende spelers is dit wel jammer, maar dat is de reden dat jullie nu kunnen genieten en meespelen met Lotr Dutch Blogger!

 

De Blogs die wij schrijven geven ons de vrijheid om te speculeren en te discussiëren over de living card game. Wij zijn dan ook zeer gedreven in het uitzoeken wat er nou allemaal gebeurt in deze game. In de blogs vertellen wij onze verhalen die we meemaken met de living card game en wat er allemaal speelt in en ronde de website. 

 

De scenario analyses geven ons en vooral jullie een extra kijk op de situaties die bepaalde scenario's doen ontstaan. Waar lopen wij tegen aan en wat kunnen jullie doen om deze nare situatie te voorkomen. Ook geeft het een gave ervaring als jullie meespelen met ons en gewoon lekker die comment balk gebruiken om discussies te starten of vragen te stellen om de strijders bij elkaar te brengen. Eens in de zoveel weken als je elke keer het zelfde scenario speelt kom je zoveel te weten en kunnen er zulke gave decks ontstaan! Echt een waanzinnig avontuur kan je beleven met deze living card game

 

De decks die wij op de website zetten zijn decks waar wij telkens op terug vallen. Tuurlijk bouwen wij veel meer decks dan op de website staan alleen zijn deze niet pakkend genoeg of sterk genoeg om te delen met jullie. Het zijn meestal gekke combi's en vage probeersels om alles uit de kast te halen of zelfs in het geval van Jeroen hele crazy 2 decks combinaties te produceren die vaak keihard falen. 

 

De chapter kaart analyse is een kijk door onze ogen wat wij van bepaalde kaarten uit een set vinden. Wij pakken elke keer in volgorde een set dat zal dan een AP of en DB zijn en delen onze ervaring en gedachten over de kaarten. 

 

Twitter (@Dutchlotr) is ons platform waar wij onze ervaring delen en nieuws over de websites delen. Ook delen wij foto's van kaarten van een scenario die we aan het uitzoeken zijn of kapot aan het spelen zijn voor weer een nieuwe strategie analyse en met de #lazyafternoon spelen wij in de namiddag een aantal sessies met vrienden of solo avonturen. Deze #lazyafternoon gaan wij in de toekomst uitbreiden met nog meer gave dingen en vooral het delen van onze avonturen! Ook de slachtvelden die we hard verliezen krijgen jullie te zien. 

 

Patreon is een nieuw project van Lotr Dutch Blogger! Met deze website willen wij jullie meer betrekken bij onze website. Je kunt je aanmelden voor een bepaalde Tier/Rang vanaf €1 tot €10 om ons te sponseren en supporten met het werk wat wij leveren. Bij sommige Tiers/Rangen krijg je ook bonussen en kom je in aanmerking (afhankelijk van je tier) om een blog met jou item op de website te krijgen. Misschien spelen wij samen wel eens een #lazyafternoon als het virus het toe laat. Ook gaan wij vanaf binnenkort (deze maand nog) beginnen met het weg geven van prijzen!! Doe mee met een prijsvraag als Patreon LDB Club lid en maak kans op te gekke prijzen. Hoe hoger de Tier/Rang hoe beter natuurlijk. Tipje van de sluier, want bij de eerste 15 Patreon volgers verloten wij een Core Set ongeacht welke Tier/Rang iedereen maakt dan een eerlijke kans!

 

Strijders bedankt voor de eerste succesvolle maand!

 

Jessie/Jeroen - lotr dutch blogger 15-05-2020

Reactie schrijven

Commentaren: 0