Blog NR.4 - updates

Trouwe volgers, welkom bij alweer een nieuwe blog.

 

Wij hebben een aantal aanpassingen ondernomen op de site die we graag even met jullie willen delen! Het was Jessie opgevallen dat we veel mailtjes hebben ontvangen van jullie trouwe Middle Earth en LOTR LCG  fans. Op bijna alle mailtjes is gereageerd andere worden zo snel mogelijk beantwoord! We zijn enorm druk op dit moment niet alleen met de website / strategie analyses / blogs, maar ook weer met de dagelijkse bezigheden. 

 

We wilden jullie natuurlijk wel even op de hoogte houden wat er allemaal speelt rond de site en achter de schermen. De site is nu voorzien van een commentaar balk waarbij je bij elke blog of scenario analyse een commentaar kan achterlaten. Leuk om een discussie te starten of om meer tips aan elkaar te geven. Met meerdere zielen maken we deze website alleen maar leuker en leuker. 


Elke website of een bloggers Company heeft natuurlijk een eigen logo nodig. 

Wij willen jullie dan ook kennis laten maken met ons nieuwe logo. Het is een afleiding van 'Nimloth the fair' oftewel 'the Burning white tree of Gondor'. 

Deze boom komt aan het eind van de return of the king weer tot leven en aangezien 

wij deze site tot leven hebben geroepen vonden wij dit een bijpassend logo. 


Om onze website draaiende te houden met te gekke blogs en waanzinnige diepgaande strategie analyse zijn we begonnen met een Patreon site waar je ons kunt ondersteunen. Jessie en ik zullen dit enorm waarderen en zo maakt het voor ons ook nog leuk om naast ons drukke leven ook even de tijd te nemen om deze blogs en analyses te posten. 

 

Support ons dus nu op patreon


Bedankt voor jullie aandacht en nog een fijn weekend in Middle Earth gewenst. 

 

Jeroen/Jessie - lotr dutch blogger 26-04-2020

Reactie schrijven

Commentaren: 0