Blog NR.1 - Welkom

Welkom bij de eerste blog die wij plaatsen op de site. Wij willen jullie ten eerste allemaal bedanken voor jullie support zodat wij deze site inwerking konden zetten. Het is ons dan ook een genoegen om jullie te ondersteunen en extra informatie te geven over deze fantastische game. 

 

Wij zijn er achtergekomen dat er over de gehele wereld heel veel mensen zijn die deze fantastische en epische kaartspel spelen genaamd The lord of the rings: the living card game. Ook wel LOTR LCG genoemd. Wij zelf zijn hier pas een half jaartje mee bezig en het slokt al onze over uurtjes op. Wij zijn helemaal verkocht aan deze LCG

 

Wat wij ook geconstateerd hebben is dat er maar weinig Nederlandse site zijn of helemaal geen. Wij willen jullie dan ook graag helpen/ondersteunen in deze wonderlijke wereld. Wij begrijpen dan ook wel dat het spel zelf in het Engels is en dat er ook andere sites zijn die dit al doen alleen vinden wij dat er ook een grote community is in de Benelux en wij willen ook gewoon in onze eigentaal kunnen communiceren en er gesprekken en theorieën erop los gooien. 

 

Er zullen complete strategy analyses komen die je per scenario kunt bestuderen en lezen om het zelf wat makkelijker te maken of om onze kijk te lezen. Laat vooral ook een comment achter met feedback of tip en tricks. Ook zullen wij zo nu en dan even een blogje posten om wat meer te vertellen over Middle Earth en LOTR LCG. 

 

Wij gaan gaande weg elk scenario herbeleven en jullie meenemen op deze reis. Dus ben je net begonnen met deze fantastische game dan is dit je kans om dit samen met ons te beleven. Veel adventure packs en deluxe boxen worden nog steeds herdrukt en je kunt dus vanaf het eerste scenario mee doen. 

 

We zullen dus beginnen met “shadows of Mirkwood cycle”. 

 

Keep the LOTR LCG going!

 

 

Jeroen - lotr dutch blogger 07-04-2020

Reactie schrijven

Commentaren: 0